Obert el procés de cobertura de la Gerència del Consell Comarcal

Dimarts, 9 de febrer de 2021 a les 09:00
  • Les sol·licituds es poden presentar des d’avui i fins el 23 de febrer.

Avui s’ha obert el termini per presentar sol·licitud per participar en el procés de selecció per cobrir la plaça de la Gerència del Consell Comarcal.

El Ple del 27 de gener va aprovar les noves bases i  la convocatòria, després que fos declarat desert el procediment per la cobertura convocat l’any 2020.

En el Ple es va aprovar la nova monografia de l’òrgan de la  Gerència, amb la concreció del nivell d’assoliment de competències requerides, i les bases i convocatòria del procés de cobertura, que ahir s’han publicat al DOGC, BOPB i al portal de transparència del Consell Comarcal.

Les persones interessades en participar en aquest procés de cobertura poden accedir a la informació i la tramitació de sol·licituds de participació  mitjançant el següent ENLLAÇ

Les sol·licituds es poden presentar des d’avui i fins el 23 de febrer.

La convocatòria d’aquest procés de cobertura dona resposta al que estableix el títol IV, Organització Comarcal,  del Reglament Orgànic del Consell Comarcal del Vallès Oriental aprovat el 10 d’abril de 2019 que, entre altres aspectes, estableix l’estructura de l’organització comarcal. El Roc estableix la Gerència com l’òrgan necessari de l'estructura institucional del Consell Comarcal per fer viable l'alineament entre política i al capítol IV del títol IV regula el règim jurídic i estableix el procediment per la provisió d’aquest òrgan de govern.   

Actualment Antoni Cornellas ocupa la plaça de gerent del Consell Comarcal de forma temporal mentre es desenvolupa el procés de la cobertura de la Gerència, d’acord amb el procés de designació previst al Reglament Orgànic Comarcal.

Darrera actualització: 09.02.2021 | 11:53