Plenari tècnic de joventut

Dijous, 13 de febrer de 2014 a les 11:29

El dimecres 12 de febrer es va celebrar al Centre Cultural de Bellavista de les Franqueses del Vallès el primer plenari tècnic de Joventut del Vallès Oriental de l’any 2014

El plenari es va obrir amb les paraules de benvinguda de la regidora de Joventut de les Franqueses del Vallès, la senyora Rosa Isidre, que va agrair a la vintena de professionals assistents la seva participació en la trobada. El Conseller comarcal de Joventut, el senyor Arnau Ramírez també va donar la benvinguda als assistents, tot agraint-los també la feina que fan des dels seus respectius municipis. Un cop feta la benvinguda i presentació del plenari, es va convidar a tots els assistents a visitar l’equipament, on s’ubica l’espai per al servei de joventut i infància del municipi. El plenari també va comptar amb l’assistència de la tècnica referent de la coordinació territorial de Joventut de la Direcció General de Joventut així com de personal tècnic de l’Oficina del Pla Jove de Diputació de Barcelona.
Amb aquesta trobada s’iniciava la primera de les reunions periòdiques que els professionals de la comarca duen a terme, trobades que constitueixen un espai de reflexió i d’intercanvi que serveix per parlar de la feina que s’està fent a la comarca en l’àmbit de joventut, dels recursos existents, de com millorar els serveis que s’ofereixen, etc. Aquests plenaris són el pilar sobre el que es basa el treball tècnic dels professionals de joventut, i suposen un moment de treball i intercanvi comú.
En concret, en aquest plenari s’ha fet un primer bloc informatiu, que ha servit per donar a conèixer temes diversos d’interès per als professionals, alhora que s’ha parlat i consensuat les accions prioritàries a incloure a les fitxes del PIECJ 2014 (Protocol d’Intervenció Estratègica Comarcal en polítiques de Joventut). Durant la segona part del plenari s’ha fet la valoració del Servei de Mobilitat Internacional, que forma part de l’Oficina Jove del Vallès Oriental i que es du a terme a través de la consultora Nexes. L’objectiu era valorar el servei ofert durant l’any 2013 i presentar propostes de treball per a l’any 2014.
Cal destacar que la celebració d’aquests plenaris respon també a la voluntat de treballar un objectiu concret, com és el foment del treball en xarxa i la cohesió del grup de professionals de joventut de la comarca.

Darrera actualització: 17.02.2014 | 07:58