Primera trobada periòdica de punts i oficines d’habitatge de la comarca

Dijous, 1 de desembre de 2022
  • El Consell Comarcal organitza el primer Cafè-Habitatge a Parets del Vallès.

Aquesta matí s’ha celebrat el primer Cafè-Habitatge, una trobada organitzada pel Consell Comarcal d’oficines locals i punts d’habitatge de la comarca per compartir temes comuns, problemes i possibles solucions.

A la reunió, presidida pel conseller d’habitatge, Francesc Juzgado, hi han assistit representants tècnics i polítics, i hi ha participat, a banda de l’Oficina comarcal, les oficines locals de Granollers, Mollet del Vallès i Parets del Vallès, i els punts  d’habitatge –ajuntaments on el Consell Comarcal té establert convenis de col·laboració- de la Roca del Vallès, Montornès del Vallès, la Llagosta, Lliçà d’Amunt, Montmeló i les Franqueses del Vallès.

Les persones assistents han tractat sobre les convocatòries d’ajuts al lloguer, les convocatòries dels ajuts a la rehabilitació Next Generation, les actuacions davant les ocupacions i les meses d’emergència. Aquesta primera trobada, que s’ha celebrat a Parets del Vallès, es portarà a terme de forma periòdica i es farà extensiva a tots els municipis de la comarca.

Segona jornada explicativa sobre Fons Next Generation a la rehabilitació.

Una trentena de persones van assistir ahir a la tarda a la Llagosta a la segona jornada sobre subvencions del Fons Next Generation per a la rehabilitació d’edificis i habitatges.

La trobada la va organitzar el Consell Comarcal a petició de l’Ajuntament de la Llagosta, donada la bona acollida que va tenir la primera, celebrada el passat 27 d’octubre a la delegació del Col·legi d’Arquitectura Tècnica de Barcelona.

A la jornada es van donar a conèixer i aclarit dubtes sobre la convocatòria de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya per a rehabilitació energètica dels edificis de tipologia residencial, provinents dels fons Next Generation.

 

Darrera actualització: 1.02.2023 | 08:55