Quaranta vuit entitats del Vallès Oriental obtenen el distintiu Biosphere 2021

Divendres, 25 de febrer de 2022 a les 08:00
  • El termini per adherir-se al compromís 2022 acaba el 28 de febrer.

Un total de 48 entitats del Vallès Oriental han estat distingides  per la Taula de Sostenibilitat de la comarca  amb el Compromís per a la Sostenibilitat Turística Comarques de Barcelona Biosphere de l’any 2021.

Gràcies a aquesta distinció, les empreses privades obtindran el mes d’abril, per primer cop, la certificació Biosphere Sustainable Lifestyle (BSL), un certificat més exigent dirigit a totes aquelles empreses privades i ens públics que volen millorar la seva gestió interna i la seva imatge social comprometent-se amb la sostenibilitat, i que arriba als estandards de certificació de l'Institut de Turisme Responsable (ITR),.

La distinció de Compromís per a la Sostenibilitat Biosphere es mantindrà als ajuntaments i ens locals, acreditats com a Destinació Turística Sostenible.

D’aquesta forma, el Vallès Oriental continua augmentant les empreses i ens públics compromeses amb la sostenibilitat, ja que el 2020 es van distingir 41 entitats públiques i privades.

El Compromís per a la Sostenibilitat Turística Comarques de Barcelona Biosphere és un projecte desenvolupat per la Diputació de Barcelona i la Cambra de Comerç per garantir la qualitat i sostenibilitat dels serveis turístics a partir de la certificació Biosphere de l’Institut de Turisme Responsable (ITR). Es tracta d’una certificació pionera, basada en els 17 objectius de Desenvolupament Sostenible de Nacions Unides integrats en l’Agenda 2030. A la comarca el gestiona el Consell Comarcal.

Pel que fa a l’edició 2022, encara hi ha de termini fins el 28 de febrer per inscriure’s a través del Servei de Turisme del Consell Comarcal.

Darrera actualització: 25.02.2022 | 09:52