Representants institucionals d’ajuntaments i del Consell Comarcal visiten el Casal d’Estiu del CEE Montserrat Montero

Dimecres, 20 de juliol de 2022 a les 13:00
  • Es tracta del primer Casal d’Estiu que organitza el Consell Comarcal per encàrrec dels ajuntaments.

Representants institucionals de diversos ajuntaments de la comarca i del Consell Comarcal han volgut conèixer personalment com s’està desenvolupant el Casal d’Estiu del CEE Montserrat Montero que, per primer cop, organitza el Consell Comarcal per encàrrec dels ajuntaments.

Concretament, han assistit a la visita el president del Consell Comarcal, Emilio Cordero, la consellera d’Educació, Marialluïsa Ferré, la consellera de Polítiques Socials i Igualtat, Roser Colomé i el gerent, Carles Fernández. Per part dels ajuntaments hi ha assistit l’alcaldessa de Granollers, Alba Barnusell, l’alcalde de la Roca del Vallès, Albert Gil, el 3r tinent d’alcalde i regidor de d'Educació, Infància i Adolescència de Granollers,  Francesc Arolas i el regidor d’Educació de Lliçà d’Amunt i conseller comarcal, Fran Sánchez, així com l’equip tècnic del Consell Comarcal, del CEE Montserrat Montero i de la Fundación Demanoenmano.

El president del Consell Comarcal, Emilio Cordero, ha valorat molt positivament el desenvolupament de l’activitat, tenint en compte que es va preparar amb un termini molt ajustat en el temps: “això demostra que les administracions, si volem, juntament amb les entitats, podem fer coses si tothom es posa alineat per fer-ho” i ha mostrat la seva satisfacció pel fet que “ha estat possible donar aquest servei tan necessari per a què els nostres joves tinguessin l’oportunitat de participar en el casal i les seves famílies de disposar d’aquest recurs a la pròpia escola, que és un referent al nostre territori”.

Per la seva part, la consellera d’Educació del Consell Comarcal, Marialluïsa Ferré, ha posat en valor la posada en marxa en poc temps de l’activitat: “Hi ha hagut la comprensió de tothom perquè no s’escapa que un casal d’aquestes característiques per alumnes del centre especial Montserrat Montero necessita de recursos més especialitzats i més abundants i per això hi ha hagut dificultats a l’hora de trobar una entitat que en tan poc temps agafés el repte d’impartir aquest casal”, ha comentat.

El Casal va començar el 27 de juny i finalitza el 22 de juliol, i estan participant 25 infants amb discapacitat intel·lectual. El servei el presta l’empresa Fundación Demanoenmano.

Els i les infants que participen al casal provenen dels municipis de Granollers (8), la Roca del Vallès (1), Aiguafreda (2), Santa Maria de Palautordera (3), l’Ametlla del Vallès (1), Llinars del Vallès (1), Sant Celoni 2, Cardedeu (3), Lliçà d’Amunt (1)i les Franqueses del Vallès (3).

 

Darrera actualització: 20.07.2022 | 14:23