Reunió de la Comissió Permanent del Consell Consultiu de la Gent Gran per valorar les accions d'enguany i planificar d'altres futures

Dimecres, 26 de maig de 2021
  • La Comissió permanent es reuneix amb la presidenta i consellera de Polítiques Socials i d’Igualtat, Roser Colomé.

 

La permanent del Consell Consultiu de la Gent Gran del Vallès Oriental, organ de participació del Consell Comarcal, s'ha reunit avui amb la seva presidenta i consellera de Polítiques Socials i Igualtat, Roser Colomé, per tractar i valorar  les activitats que s'han desenvolupat aquest any i planificar estratègies de futur de cara a promoure i defensar els drets de les persones grans.

En la trobada, s’ha posat especial èmfasi en la participació activa de la Comissió Permanent durant el temps de confinament, on s’han incrementat les trobades tant internes com amb d'altres consells consultius de diferents comarques.

Amb una vessant més reivindicativa, han presentat diferents propostes a la Generalitat de Catalunya, que promouen els drets de les persones grans.

En aquests moments la Comissió Permanent treballa en l’aprovació dels nous Estatuts i en l’organització de l’Assemblea, que es preveu celebrar al llarg de l’últim trimestre de l’any.

El Postcongrés de la gent gran és una de les prioritats que s’estan desenvolupant i que preveu marcar l’agenda política en l’àmbit de la gent gran durant els propers anys.

La consellera, Roser Colomé, ha reconegut la feina duta a terme per la Comissió Permanent i ha agraït la participació i l’impuls que s’està donant als temes que afecten al grup de persones grans, animant-los a seguir en aquesta línia i oferint el seu suport en la promoció de polítiques públiques en l’àmbit de la gent gran.

 

Darrera actualització: 22.03.2022 | 13:49