S'incorporen a treballar els joves contractats en el programa Primera experiència professional en les administracions públiques

Dijous, 9 de març de 2023 a les 13:00
  • Treballaran durant 1 any a jornada complerta.

Aquesta setmana s'han incorporat a treballar al Consell Comarcal 7 dels vuit joves, i dilluns s'incorpora la vuitena, contractats en el marc del Programa Primera experiència professional en les administracions públiques.

Concretament, s'han incorporat 3 persones administratives, 1 auxiliar tècnic i 3 tècniques, que treballaran a Serveis Jurídics, Polítiques Socials i Igualtat, Habitatge, Joventut, Transformació digital i Innovació tecnològica i Persones i Valors. 

El programa busca incentivar la contractació en pràctiques de joves amb formació per millorar la seva ocupabilitat amb l'adquisició de les aptituds i les competències derivades de la pràctica laboral i afavorir, d’aquesta manera, la seva incorporació al mercat laboral de forma estable i duradora en el temps. El contracte és per un període d'un any a jornada complerta. 

Aquesta actuació està subvencionada pel SOC i es finança amb càrrec als fons procedents del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència –Finançat per la Unió Europea- NextGenerationEU

 

Darrera actualització: 09.03.2023 | 13:53