S’incorporen al Consell Comarcal 12 joves en pràctiques, beneficiàries de la Garantia Juvenil

Dimecres, 29 de setembre de 2021 a les 09:00
  • El programa incentiva la contractació en pràctiques de joves amb formació, per millorar la seva ocupabilitat.

Aquesta setmana s’han incorporat a treballar al Consell Comarcal 12 joves del Programa de Garantia Juvenil, amb un contracte laboral en pràctiques.

Aquestes contractacions s’han fet en el marc del Programa Contractació en pràctiques de Joves beneficiaris de la Garantia Juvenil a Catalunya, convocat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC) i amb subvenció del Fons Social Europeu, que incentiva la contractació en pràctiques de joves amb formació per millorar la seva ocupabilitat amb l'adquisició de les aptituds i les competències derivades de la pràctica laboral i afavorir, d’aquesta manera, la seva incorporació al mercat laboral de forma estable i duradora en el temps.

Concretament s’han incorporat un auxiliar informàtic, tècnica del Servei de Millora i Estratègia corporativa, tècnic de Serveis Jurídics, tècnica de la Xarxa Producte de la Terra, psicòloga en àrea de Persones i Valors, tècnica de l’Observatori-Centre d’Estudis, administrativa en Oficina comarcal de l’Habitatge, administrativa en Àrea de Serveis Personals, tècnica d’Igualtat, treballadora social en Oficina  d’Habitatge, treballadora social en àrea de Polítiques Socials i Igualtat i tècnic en Intervenció.

La durada dels contractes en pràctiques és de sis mesos a jornada completa i durant aquest temps adquiriran les aptituds i les competències derivades de la pràctica laboral. D’aquesta manera es busca afavorir la seva incorporació al mercat laboral de forma estable i duradora en el temps.

Resolució TSF/1556/2021, de 11 de maig  regulada per l’Ordre:

Darrera actualització: 29.09.2021 | 09:39