Touroperadors turístics nord-americans visiten la comarca buscant propostes de natura i benestar

Dimecres, 27 d’abril de 2022
  • El fam trip es va fer aquest cap de setmana, organitzat per l’ACT, Diputació i el Consell Comarcal.

Aquest cap de setmana un grup de touroperadors turístics nord-americans ha visitat la comarca, en un fam trip organitzat per l’Agència Catalana de Turisme (ACT), la Diputació de Barcelona i la col·laboració del Consell Comarcal.

La visita que sota el títol “Catalonia Welcomes Women” es va fer entre divendres i dilluns al Baix Llobregat, Vallès Oriental, Bages i Barcelona, va aterrar a la comarca dissabte, amb una activitat de Personal shopper i dinar a La Roca Village, per seguir amb una visita al centre de Granollers per viure l’ambient de Sant Jordi, i acabar el dia amb un sopar, banys termals a AIRE Ancient Baths i allotjament a l’hotel Mas Salagros EcoResort&Spa de Vallromanes.

Diumenge matí, la visita a la comarca es va completar amb una sortida mindfulness (bany de bosc i passejada) a càrrec de Barcelona Discovery  al Montnegre. La visita al Vallès Oriental es va tancar amb un dinar a l’Espai gastronòmic Santa Fe Carpier (Montseny), una activitat que buscava donar a conèixer una oferta allunyada de les massificacions, amb propostes de natura i benestar.

El trip va tenir una valoració molt alta per part de les representants de les empreses estatunidenques i canadenques participants audleytravel, executiveglobaltours, griffinwwtravel, contemporarytours, Luxury Travel Advisor, raotravel i Airlines, així com la guia i acompanyant de l’ACT.

Darrera actualització: 27.04.2022 | 14:36