Tretze dones s’incorporen a treballar al Consell Comarcal en el marc del Programa Treball i Formació

Dimarts, 21 de febrer de 2023
  • Realitzen tasques a 13 municipis de la comarca.

El Consell Comarcal ha contractat 13 persones en el marc del programa Treball i Formació,  un programa que busca facilitar la inserció laboral mitjançant la formació i el treball. Aquestes persones se sumen a les 49 que es van incorporar al maig de 2022.

En total, s’han formalitzat 13 contractes de 12 mesos de la línia “Dona” del programa. L’acollida es va fer a finals de la setmana passada a Can Ribes, a les Franqueses del Vallès, on el Consell Comarcal té la seu dels serveis de promoció econòmica, turisme i ocupació.

Les persones contractades tenen diferents perfils ocupacionals: administratives, treballadores i educadores socials i auxiliars de la llar del servei d’atenció domiciliària. Faran 65 hores de formació en internet, xarxes socials i dispositius digitals, i mediació i resolució de conflictes.                                      

Els projectes en els quals participen són: “suport administratiu als àmbits de serveis socials”, “consum i/o habitatge”, “suport tècnic en l’àmbit dels serveis socials” i “servei temporal de suport a les llars”.

Les treballadores contractades realitzen les seves tasques als municipis de Bigues i Riells del Fai, Cardedeu, la Llagosta, la Roca del Vallès, Lliçà d’Amunt, Lliçà de Vall, Llinars del Vallès, Martorelles, Montmeló, Sant Antoni de Vilamajor, Santa Eulàlia de Ronçana, Santa Maria de Palautordera i al propi Consell Comarcal.

Aquest programa està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i cofinançat pel Ministeri de Treball i Economia Social i els ajuntaments dels municipis on presten el servei les treballadores.

 

Darrera actualització: 15.12.2023 | 08:32