Trobada entre el Consell Comarcal i el nou president de la Cambra de Comerç del Vallès Oriental

Dijous, 9 de maig de 2024

Han tractat sobre línies de treball conjunt de les dues institucions.

El nou president de la delegació de la Cambra de Comerç al Vallès Oriental, Pep Garcia, va visitar ahir el Consell Comarcal per tenir una primera presa de contacte amb el president, Emilio Cordero, el conseller de Promoció Econòmica, Enric Gisbert, el conseller de Turisme, Àlex Valiente, i el gerent, Carles Fernández. També hi va ser present la cap de zona del Vallès Oriental, Eva Rovira. El nou president, Pep Garcia va ser escollit nou president el febrer passat.

En la trobada han repassat aquells temes on col·laboren les dues institucions, com la Taula de Concertació Vallès Oriental Avança (TVOA), el Consell de la Formació Professional i l'Ocupació del Vallès Oriental o el sector del turisme.

Han mostrat la seva satisfacció pel treball conjunt que s'està fent entre institucions públiques i agents econòmics i socials i han parlat sobre els reptes econòmics i socials que afronta la comarca.

Fa dos anys, la Cambra del Vallès Oriental i el Consell Comarcal van signar un conveni per sumar forces i treballar per consolidar la recuperació econòmica del territori.

En el conveni, ambdues institucions es comprometien a reforçar la difusió dels programes i serveis adreçats que tenen com a finalitat ajudar les empreses en situacions de crisi d’especial vulnerabilitat i complexitat. Tant la Cambra com el Consell també van acordar oferir suport en l’impuls i la promoció de projectes vinculats al desenvolupament econòmic local d’àmbit comarcal o supracomarcal.

 

Darrera actualització: 9.05.2024 | 13:50