Una jornada empresarial analitzarà el sector químic del Vallès Oriental

Dimecres, 7 de juny de 2023
  • Serà el 16 de juny a la seu de la UEI.

El proper divendres 16 de juny, a partir de les 9:30h, la seu de la Unió Empresarial Intersectorial (UEI) acollirà la jornada "El sector químic del Vallès Oriental", organitzada pel Consell Comarcal en el marc de la Taula Vallès Oriental Avança.

La trobada té com a objectiu aprofundir i abordar els aspectes rellevants de l’Estudi del Sector Químic del Vallès Oriental, presentat el 16 de febrer d’enguany, que analitza diferents àmbits del seu teixit empresarial, com l’impacte econòmic, l’ocupació, la formació, la innovació i recerca, l’impacte ambiental i energètic, etc. a més de plantejar els reptes i les oportunitats del sector.

També hi participarà ACCIÓ, l’agència per a la competitivitat empresarial de la Generalitat de Catalunya, que exposarà l’ecosistema de clústers de Catalunya com a impuls de la competitivitat.

A la part final de la jornada hi haurà un espai de trobada i networking per als empresaris i empresàries assistents.

Coincidint amb la celebració de la jornada, l’Observatori de Polígons d’Activitat Econòmica (OPAE) del Vallès Oriental ha publicat l’Informe monogràfic “M5” dedicat al sector, amb un extracte l’Estudi del Sector Químic del Vallès Oriental.

Programa de la Jornada:

9:30h Acreditacions i benvinguda

10:00h Estudi del Sector Químic del Vallès Oriental, reptes i oportunitats. Manel Amado i Miquel Gómez, J3B3 Consulting

11:00h L’ecosistema de clústers a Catalunya: impuls de la competitivitat. Anna Monjo i Gallego, líder d’equip del Programa Catalunya Clústers. Unitat d’Estratègia Empresarial d'ACCIÓ

11:30h Cafè networking

Darrera actualització: 1.03.2024 | 11:21