Nota de conjuntura econòmica: La competitivitat de les comarques de la demarcació de Barcelona, a examen. Anàlisi dels resultats pel període 2016-2018-Diputació de Barcelona

Dijous, 19 de novembre de 2020 a les 00:00

Tercera edició de l'informe que analitza l’evolució dels sistemes de competitivitat comarcals a la província pel període 2016-2018. 

 

El treball proporciona la posició que ocupen les 42 comarques catalanes en relació a un rànquing global de competitivitat i també en cadascun dels factors de competitivitat analitzats. És una anàlisi de la situació prèvia a la crisis Covid-19 però serveix per  veure característiques i posicionaments del territori i per apuntar debilitats i fortaleses prèvies a aquesta situació de pandèmia.El treball proporciona la posició que ocupen les 42 comarques catalanes en relació a un rànquing global de competitivitat i també en cadascun dels factors de competitivitat analitzats. És una anàlisi de la situació prèvia a la crisis Covid-19 però serveix per  veure característiques i posicionaments del territori i per apuntar debilitats i fortaleses prèvies a aquesta situació de pandèmia.

Darrera actualització: 19.11.2020 | 08:32