“Aquest Nadal, regala local”, la nova campanya de TurismeVallès per incentivar el consum local

Divendres, 18 de desembre de 2020
  • Es posa en valor la diversitat d’oferta turística i els productes locals.

Aquest mes de desembre el Servei de Turisme del Consell Comarcal i Productes de la Terra han iniciat una campanya per fomentar el consum de producte local i el turisme a la comarca.

La campanya compta amb imatges i vídeos que posen en valor la diversitat en l’oferta turística de la comarca i els productes locals.

El vídeo “Productes de Km 0”  anomena el Vallès Oriental com a Terra de productors, amb les llegums, els tomàquets i els productes d’horta com els productes estrella, així com la natura i tranquil·litat, la cultura i l’esport, les viles i pobles singulars com a trets característics del territori. El vídeo també ens apropa als productors artesans del territori, professionals de confiança de productes de pa, pastes i ous, carn fresca i embotits, productes d’horta i del camp, làctics, pastisseria i xocolateria o vins, caves i cerveses.  La campanya destaca el valor de la comunitat sostenible, l’economia de proximitat i el consum responsable.

El vídeo “Regala local” posa en valor el turisme de proximitat i els sis espais naturals, la diversitat d’allotjaments, la gastronomia i el producte i productors locals, les fires i mercats, el comerç i les tradicions, les 5 viles modernistes i les dues termals, la cultura i els museus, i la natura i l’esport.

La campana “Aquest Nadal, regala local” es pot veure a diferents mitjans de comunicació digital, així com a les xarxes socials de TurismeVallès i del propi Consell Comarcal. També s’està enviant a tot el sector, tant públic com privat, per tal que en puguin fer difusió.

Els vídeos tenen la línia gràfica de les gràfiques publicitàries i banners publicitaris que ja fa dies que s’estan publicant. La campanya es completa amb diferents falques publicitàries a Catalunya Ràdio, que s’emetran en breu.

 

Darrera actualització: 13.09.2021 | 13:42