Arriba la 9a Fira de l'Oli Vera i el 7è Mercat del pa artesà

Dimarts, 2 de març de 2021 a les 00:00
  • Del 19 al 22 de març, Bigues i Riells acollirà la fira 2021 adaptada a les restriccions sanitàries.

El Consell Comarcal i l'Ajuntament de Bigues i Riells ja han fixat nova data per a la 9a Fira de l'Oli Vera i el 7è Mercat del pa artesà: el 20 de març.  La Fira, que s’havia d’haver celebrat el 16 de gener, va haver de quedar ajornada amb l'aplicació del confinament municipal.

La plaça Miquel Bosch de Bigues serà l'escenari de la 9a Fira de l'Oli Vera i el 7è Mercat del pa artesà.

A la fira també es podrà participar en dos tallers: un sobre l'elaboració de sabó i l'altre sobre la preparació de massa de pa. Les activitats tindran lloc al Centre Cívic i Cultural el Rieral de les 16.00 a les 18.00 hores. Per participar-hi caldrà inscripció prèvia a través d'entrapolis.com.

Finalment, de les 18.00 a les 19.00 hores l'associació gastronòmica Cuina VO oferirà un showcooking al Teatre Auditori Polivalent. Per participar-hi caldrà inscripció prèvia a través d'entrapolis.com. Aquesta activitat es retransmetrà pel canal de Youtube de l’Ajuntament.

Formació tècnica i menú degustació per a professionals del sector

El 19 de març, tindrà lloc una jornada tècnica telemàtica sobre l'oli d'oliva vera, de les 18.00 a les 19.30 hores, a través de la plataforma Zoom. Per participar-hi és necessària la inscripció prèvia, que es pot sol•licitar amb l'enviament d'un correu electrònic a productesterra@vallesoriental.cat.

El 22 de març se celebrarà una trobada gastronòmica dirigida als professionals del sector, de les 13.00 a les 15.30 hores, a l'Hotel Molí de la Torre. Es presentaran les qualitats organolèptiques i singulars de l'oli de la varietat vera i del pa artesà i es farà la degustació de diversos plats elaborats amb productes locals.

Les places per aquesta activitat són limitades i es poden reservar a través del telèfon 938600702 o bé del correu productesterra@vallesoriental.cat. Tothom qui participi rebrà una ampolleta d'oli vera i un panet artesà com a obsequi.

PROGRAMA

JORNADA TÈCNICA

Darrera actualització: 02.03.2021 | 13:34