Calendari d’advent turístic del Vallès Oriental

Dimecres, 1 de desembre de 2021 a les 08:50
  • El Servei de Turisme del Consell Comarcal proposarà activitats a les xarxes socials durant tot el mes de desembre.

Durant el mes de desembre, el Servei de Turisme del Consell Comarcal omplirà d’esperit nadalenc les xarxes socials, amb el Calendari d’Advent del Vallès Oriental. Aquest calendari oferirà diverses propostes d’activitats que es poden fer durant les festes de Nadal als municipis de la comarca, dirigides a tot tipus de públic.

L’acció s’inicia avui, 1 de desembre, i finalitzarà el 24 del mateix mes, i té per objectiu fer ressò de les accions que han preparat els 39 municipis per gaudir del Nadal aquestes festes. D’aquesta manera, cada un dels 24 dies que durarà aquesta acció es destaparà una proposta d’activitat nova per fer al Vallès Oriental.

Les publicacions es faran als perfils de Facebook i a Instagram de TurismeVallès, ja que són les xarxes socials dirigides a públic final i de caire inspiracional. Per dur a terme aquesta acció s’ha preparat material gràfic i s’han redactat algunes publicacions per al Blog de TurismeVallès, que es llançaran en el moment corresponent de la campanya. A més a més, s’ha comptat amb la col·laboració de la Xarxa de Productes de la Terra del Vallès Oriental.

Aquesta acció serà complementaria a la que ja s’està executant actualment dels vídeos promocionals dels municipis, sota el lema Apropa’t i viu.

Darrera actualització: 01.12.2021 | 08:58