El turisme del Vallès Oriental, present a l’edició d’enguany de la B-Travel

Dimecres, 9 de juny de 2021 a les 12:00
  • Aquest cap de setmana arriba la fira B-Travel 2021, punt de trobada de l’oferta turística d’experiències dirigida al públic de proximitat.

Un any més, TurismeVallès serà present a la fira B-Travel, que tindrà lloc del divendres dia 11 al diumenge dia 13 de juny al palau 8 del recinte de Montjuic.

Sota el lema Reactiva-T, el saló reunirà, en un format i dimensió adaptada a les actuals circumstàncies, a més de 50 expositors que proposaran una gran varietat de destinacions i experiències de turisme sostenible i de proximitat. Totes les destinacions catalanes seran presents dins de l’estand de Catalunya, que estarà dividit en les diferents marques territorials.

El Consell Comarcal serà present amb un mostrador i dins de la marca Costa Barcelona. Durant els tres dies de la fira, totes aquelles persones que ens visitin podran gaudir de totes les propostes que ofereix la comarca. A través d’uns codis QR es podran descarregar les publicacions i accedir a la informació específica que hi ha a la pàgina web www.turismevalles.com

En aquesta edició, el saló apostarà especialment per la promoció del turisme de proximitat com a millor manera de fomentar l'arrencada de l'activitat turística del país. Per aquest motiu, el saló ha organitzat diferents accions. Un d’aquestes és l’aportació de 100€ de descompte als primers 350 viatgers que facin la seva reserva de viatge dins del saló, a més a més de tots tipus de descomptes i bonificacions de les CCAA, institucions i empreses que hi participen.

Més informació www.b-travel.com

Darrera actualització: 09.06.2021 | 14:26