La tardor és temps de pansa blanca al Vallès Oriental

Divendres, 1 d'octubre de 2021 a les 08:30
  • Es faran activitats relacionades amb el vi on hi col·labora el Consell Comarcal.

Els mesos d’octubre i novembre al Vallès Oriental tenen gust de vi, ja que se celebra el Vi+ i l’EnHotels, dues activitats que es duen a terme en el territori de la Denominació d’Origen Alella i compten amb el suport del Consell Comarcal.

VI+

El mes d’octubre és l’escenari del Vi+. Els membres de la Ruta del Vi DO Alella organitzen un gran ventall d’activitats i experiències vinícoles per tal de promocionar la Terra de la Pansa Blanca.

El Vi+ és una iniciativa del Consorci de Promoció Enoturística del territori DO Alella, amb la col·laboració dels ajuntaments consorciats, el Consell Comarcal del Maresme i el Consell Comarcal del Vallès Oriental, així com membres privats de la Ruta del Vi de la DO Alella.

Es pot consultar tota la programació a www.enoturismedoalella.cat/vimes

EnHotels

Durant el mes de novembre es podrà gaudir de tasts de vins DO Alella en diferents hotels del Vallès Oriental. L’objectiu d’aquesta activitat és donar a conèixer els hotels i els seus restaurants a través de la cultura vitivinícola del territori de la DO Alella. L’activitat d’EnHotels es presentarà en el marc del Vi+.

Enhotels és una iniciativa impulsada per l’Associació d’Hotels del Vallès Oriental i que compta amb el suport del Consell Comarcal del Vallès Oriental, el Consorci de Promoció Enoturística del Territori DO Alella i el Consell Regulador de la DO Alella .

Més informació: www.enoturismedoalella.com / www.turismevalles.com

DO Alella

La DO Alella és una de les més petites de Catalunya i alhora una de les més antigues amb més de seixanta anys d’història. El territori DO Alella està format per municipis de les comarques del Barcelonès, el Maresme i del Vallès Oriental.

Els municipis del Vallès Oriental que formen part de la DO Alella són la Roca del Vallès, Santa Maria de Martorelles, Martorelles, Vilanova del Vallès, Vallromanes, Sant Fost de Campsentelles, Montornès del Vallès, Granollers i Llinars del Vallés.

Darrera actualització: 01.10.2021 | 11:23