El Consell Comarcal edita material de difusió en idiomes per promocionar la plataforma dels PAE del Valles Oriental

Dijous, 21 de gener de 2021
  • El vídeo i fulletó s’han editat en català, castellà, anglès i francès. 

El Consell Comarcal ha editat divers material promocional per incrementar la promoció i difusió del portal dels polígons d'activitat econòmica (PAE) de la comarca.

Concretament, s’ha editat dos productes: un vídeo i un fulletó en diferents llengües: català, castellà, anglès i francès. 

Amb aquests materials es pretén donar a conèixer tota la informació i les funcionalitats que es poden trobar a la plataforma, a més de contribuir a la captació de noves activitats econòmiques o al creixement de les ja existents. També estan previstes altres accions en aquesta línia per seguir promocionant el portal i els PAE de la comarca.

Aquesta plataforma web està funcionant en el marc de la Taula Vallès Oriental Avança, i és per això que es convida a què els membres de la TVOA també difonguin aquest material en els seus canals de comunicació.

La plataforma dels PAE del Vallès Oriental (http://poligons.vallesoriental.cat) es va presentar el novembre de 2020 i des d’aleshores ha rebut 800 visites.

El portal incorpora les prop de 4.000 empreses censades actualment dels 127 polígons, amb informació molt complerta de la seva accessibilitat, l’activitat econòmica, els municipis, l’ordenació urbanística, la mobilitat i accessibilitat o els subministraments i serveis.

També es pot trobar actualitzada altra informació d’interès per als agents socioeconòmics. Recull entre d’altres: característiques principals dels PAE, dades estadístiques dels municipis, directori d’empreses dels PAE, directori d’associacions d’empreses dels PAE, oferta immobiliària de naus i solars, informes d’anàlisi de l’Observatori de PAE del Vallès Oriental, directori dels serveis locals d’ocupació i empresa, informació fiscals dels municipis, informació urbanística, recull de programes de suport a les empreses...

*ENLLAÇ A VÍDEOS (CATCAS- ENG- FR)

*ENLLAÇ A FULLETONS (CATCASENGFR)

Darrera actualització: 13.09.2021 | 14:01