Es convoquen els Premis Eines 2021, per a projectes d’innovació social d’àmbit general, vallesà i local

Dimecres, 7 de juliol de 2021
  • El termini per presentar els projectes finalitza el 14 de setembre.

La Càtedra en Emprenedoria i Innovació Social, adscrita al Centre d’Estudis i de Recerca en Emprenedoria i Innovació Social (CREIS) de la UAB, ha convocat els Premis eines 2021 als millors projectes de transformació social d’àmbit general, d’àmbit vallesà i d’àmbit local.

Els Premis eines promouen les activitats de transformació social. Les línies d’actuació dels projectes candidats hauran d’emmarcar-se en almenys un dels 17 objectius de desenvolupament sostenible (ODS) de l’Assemblea General de Nacions Unides.

Els projectes candidats als Premis eines poden presentar-se per part d’organitzacions socials i innovadores que combinin objectius socials amb un esperit emprenedor. Aquestes organitzacions estaran orientades a assolir uns objectius socials, medi ambientals i de comunitat més amplis que les empreses tradicionals.

També poden presentar-se projectes socials i innovadors no constituïts. Tindran la consideració de projecte social i innovador no constituït els projectes que contemplin la creació d’una organització social i innovadora en el curt termini.

Els premis tenen dotacions econòmiques que van de 2.500 a 5.000 €, segons las categoria.

El termini màxim de presentació als Premis eines 2021 és el 14 de setembre a les 23.59 hores. La resolució es farà pública el 6 d’octubre de 2021 a la cerimònia que tindrà lloc a l’Auditori de Sant Cugat del Vallès.

Els Premis són una iniciativa en col·laboració del CREIS-UAB, la Diputació de Barcelona, l’Ajuntament de Mollet del Vallès, l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès, el Consell Comarcal del Vallès Occidental i el Consell Comarcal del Vallès Oriental.

Darrera actualització: 8.09.2021 | 15:17