Curs de formació "Tres claus de l'èxit de l'empresa agroalimentària" adreçat a productors agroalimentaris

Dimecres, 27 de març de 2024

La formació vol treballar els pilars clau per a emprendre i créixer amb èxit: números, vendes i habilitats empresarials

El Consell Comarcal, amb el suport de la Diputació de Barcelona, organitza la formació Tres claus de l'èxit de l'empresa agroalimentària adreçada al productors/es i elaboradors/es agroalimentaris. L'acció té com objectiu treballar un dels pilars clau per a emprendre i créixer amb èxit: números, vendes i habilitats empresarials. 

La formació està dividida en tres sessions durant els dies 9, 16 i 24 d'abril en horari de 17.00 a 20.00 en línia. La jornada és gratuïta i oberta a productors/es i elaboradors/es de la Xarxa Productes de la Terra. La inscripció és fins al divendres 5 d'abril omplint aquest formulari

Els continguts de cada sessió són: 

  1. Sessió del 9 d'abril
  • Conèixer la situació de la meva empresa i quines especificitats cal tenir en compte en el sector agroalimentari. 
  • Conèixer i fer servir l'eina compte d'explotació per gestionar i analitzar elements clau de la meva empresa. 
  • Com fer la meva empresa agroalimentària rendible? Identifica el teu producte i perfil client estrella. 

       2. Sessió del 16 d'abril. 

  • Aspectes a tenir en compte a l'hora d'escollir el meu canal de comercialització. 
  • Quines particularitats he de tenir en compte en el sector agrolimentari a l'hora de vendre el meu producte. 
  • Establim objectius i elaborem el nostre pla d'acció. 

       3. Sessió del 24 d'abril. 

  • Mentalitat i gestió empresarial, dos aspectes indispensables. 
  • Prioritat i efectivitat. Propòsit i missió. 
  • Exemples i bones pràctiques d'empreses agroalimentàries. 
Darrera actualització: 27.03.2024 | 12:24