Divuit empreses del Vallès Oriental participaran a la setena edició de Benvinguts a Pagès

Dijous, 15 de setembre de 2022 a les 18:00
  • Se celebrarà el cap de setmana de l’1 i 2 d’octubre.

Sis explotacions agràries, 2 allotjaments, 9 restaurants i 1 activitat complementària conformen l’oferta del Vallès Oriental per a l’edició d’enguany de Benvinguts a Pagès, una iniciativa de la Generalitat de Catalunya, que a la comarca coordina el Consell Comarcal, per donar a conèixer tots els productors i productores de tot el país que obren les portes de casa seva per compartir el seu treball al camp, la pastura, la granja o l’obrador.

Se celebrarà el cap de setmana de l’1 i 2 d’octubre i es tracta d’un cap de setmana de portes obertes en explotacions agràries, propostes originals en restaurants, allotjaments i activitats, per ensenyar els camps, ramats, o obradors. Dos dies per redescobrir on neix tot allò que mengem i conèixer de prop les persones que fan els aliments que ens arriben a casa. Una oportunitat per omplir el rebost comprant directament al productor.

La gran festa del món rural de Catalunya esdevé un magnífic aparador pels productes del territori i de temporada perquè els visitants tenen l’oportunitat d’adquirir-los directament als productors i pagesos. També de tastar-los als restaurants que aquell cap de setmana ofereixen el menú Benvinguts a Pagès elaborat amb productes de proximitat de cada comarca.

Benvinguts a Pagès té presència a les 42 comarques catalanes i és una oferta lúdica,  turística i gastronòmica a l’entorn del producte i l’àmbit rural que ajuda a desestacionalitzar, a  redistribuir el flux turístic de temporada i a descobrir i donar valor al món de la pagesia. La gran majoria dels sectors de l’alimentació hi tenen presència: granges de vedells, porcs i gallines, productors de  làctics, cellers, apicultura, pescadors, horta, fruita, cultiu de plantes aromàtiques, molins d’oli, etc.

Totes les propostes  i reserves s’han de fer al web benvingutspages.cat

Empreses del Vallès Oriental que hi participen:

RESTAURANTS:

ALLOTJAMENTS

EXPLOTACIONS

ACTIVITAT COMPLEMENTÀRIA

Darrera actualització: 16.09.2022 | 13:31