Curs de Recursos per a la intervenció amb joves i adolescents: dinàmiques i tècniques

Divendres, 24 de gener de 2014 a les 13:45

El propers 28 i 30 de gener, una quinzena de professionals de la comarca i d’altres comarques veïnes que treballen amb joves i adolescents provinents principalment de les àrees de joventut i serveis socials podran ampliar, en el curs ”Recursos per a la intervenció amb joves i adolescents: dinàmiques i tècniques” els coneixements adquirits en les primeres sessions del curs que es van dur a terme durant el mes d’octubre del 2013.

El Servei Comarcal de Joventut del Vallès Oriental organitza aquesta formació que compta amb la col·laboració de l’Oficina del Pla Jove de la Diputació de Barcelona i que es durà a terme a l’equipament juvenil El Gra, situat a la plaça de l’església núm. 8, de Granollers.

Aquesta proposta formativa es farà amb una metodologia molt participativa i té com a objectiu principal aprofundir en el coneixement de les tècniques per a dinamitzar un espai jove així com per a treballar temes concrets. Treballar les eines d'actuació i interrelació entre joves i adolescents així com conèixer els conceptes bàsics vinculats a la intel·ligència emocional són elements que formen part de la formació i serveixen per dotiar d'eines de gestió emocional als professionals que treballen amb els infants i joves i els permet, així, disposar d’un major ventall de recursos que els ajudi en el seu treball diari.

Darrera actualització: 27.01.2014 | 11:18