Dos membres del Consell Consultiu de la Gent Gran del Vallès Oriental, al Consell de la Gent Gran de Catalunya

Dimarts, 9 de febrer de 2021 a les 08:00
  • Magda Bes com a vicepresidenta segona i Josep Torrecillas com a representant de la comarca.

Magda Bes i Josep Torrecillas, membres de la Comisssió permanent del Consell Consultiu de la Gent Gran del Vallès Oriental, s'han incorporat al Consell de la Gent Gran de Catalunya.

Magda Bes, com a vicepresidenta segona i Josep Torrecillas com a representant de la comarca.

El plenari del Consell de la Gent Gran de Catalunya es va celebrar a finals de l'any passat i va estar presidit per la secretària d’Afers Socials i Famílies (i vicepresidenta primera del Consell), Marta Cassany, i el responsable de l’Oficina de la Gent Gran Activa (i secretari del Consell), David Agustí.

El Consell de la Gent Gran de Catalunya és un òrgan consultiu de la Generalitat de Catalunya i de representació i participació de les persones grans en totes les qüestions que siguin del seu interès.

El Consell Consultiu de la Gent Gran del Vallès Oriental és un organ de consulta i de participació de les entitats i les associacions que desenvolupen la seva activitat en temes de gent gran, la seva integració, protecció, el foment d’atencions assistencials, d’activitats participatives i d’integració social  i què hi participen al territori del Vallès Oriental.

Les seves funcions són l’assessorament, l’elaboració d’informes, l’elevació de propostes al Consell Comarcal en temes d’interès comarcal que afectin a la gent gran. 

Darrera actualització: 09.02.2021 | 09:27