El Consell Consultiu de la Gent Gran posa sobre la taula la necessitat d’un canvi de model d’atenció a persones grans

Dijous, 30 d'abril de 2020 a les 09:00
  • Han coincidit en què la situació d’emergència sanitària que estem vivint ha de ser un detonant per crear una estructura sòlida en aquest àmbit.

La Comissió Permanent del Consell Consultiu de la Gent Gran, presidida per la consellera de Polítiques Socials i Igualtat, Roser Colomé, es va reunir ahir de forma telemàtica per debatre i reflexionar sobre diversos temes que afecten a les persones grans.

Durant la reunió es va posar de manifest la necessitat de reflexionar per part de totes les administracions per un canvi en el model d’atenció a les persones grans, i la voluntat actual per treballar en aquesta línia.

Tothom va coincidir que la situació d’emergència sanitària que estem vivint ha de ser un detonant per crear una estructura sòlida en l’atenció a les persones grans i per abordar tots els temes que els afecta directament. Segons s’ha comentat a la reunió, cal avançar en les polítiques socials d’envelliment amb la participació de les pròpies persones grans. La Comissió Permanent continuarà treballant perquè totes aquestes necessitats es transformin en propostes d’accions concretes.

La Comissió Permanent és un òrgan del Consell Comarcal format per persones grans del territori que lluiten pel reconeixement dels drets de les persones grans, per un tracte digne i igualitari en la nostra societat.

Darrera actualització: 09.09.2021 | 13:41