Augment dels expedients de regulació al Vallès Oriental durant el mes d’agost

Dijous, 23 de setembre de 2021 a les 13:00
  • Nota d'activitat econòmica referida als EROs d’agost de 2021 de l’Observatori-Centre d’Estudis del Consell Comarcal.

Les dades relatives als expedients del mes d’agost indiquen un augment dels expedients de regulació comunicats i no desistits, coincidint amb l’època en la qual es concentra el punt àlgid del període de vacances, segons dades facilitades per l’Observatori-Centre d’Estudis del Consell Comarcal.

Així, a la comarca aquest darrer mes s’han doblat els expedients d’ocupació, que han passat dels 2 registrats el mes passat a 4, i han afectat un total de 82 persones

Per a 59 persones, la causa d’extinció del contracte ha estat la suspensió d’aquest, i 21 han patit l’extinció del contracte.

Pel que fa a les dades acumulades entre gener i agost de 2021, en total s’han registrat 220 expedients, amb una afectació a 3.217 persones. En un 65% dels casos es tracta d’EROs per suspensió de contracte.

Aquest darrer mes, s’observa una major concentració en les activitats vinculades a l’Hosteleria i el Comerç a l’engròs i al detall, seguides de la Indústria manufacturera i les Activitats artístiques i d’entreteniment.

Darrera actualització: 23.09.2021 | 14:15