CET RAL (FUNDACIÓ LAR)

Objectiu de l'entitat: Amb la denominació RAL SCCL es crea una cooperativa de serveis, que realitza la seva activitat laboral constituint-se com a Centre Especial de Treball. La finalitat del CET és assegurar una feina remunerada i la prestació dels serveis d’ajustament laboral, personal i social que necessitin els treballadors/es amb discapacitat en el seu procés d'insercio laboral.

Activitats: Ral SCCL pretén cobrir les necessitats que empreses i organismes públics puguin presentar. Els serveis actuals son: - Servei de Transport adaptat - Servei Administratiu a empreses - Servei d'Auxiliars de producció i neteja industrial - Servei de Construcció, restauració i manteniment d'edificis - Servei de Distribució d'Equips de Protecció Individual.

Àmbit d'actuació: Catalunya

Observacions: El CET Ral treballa realitzant serveis en empreses i organismes públics i per tant, els treballadors/es amb discapacitat tenen la oportunitat de treballar en entorns ordinaris, comptant amb el suport de l'equip de professionals del CET per tal de garantir el seu ajustament personal, laboral i social.

C/ CAMÈLIES, 1 1ER 2ONA - 08450 LLINARS DEL VALLÈS - Barcelona
Telèfon: 938427046
Fax: 938427049
Adreça electrònica: direccio@ral.cat/info@ral.cat
Lloc web: www.ral.cat
Darrera actualització: 16.05.2013 | 12:59