CO EL TRENCADÍS

Objectiu de l'entitat: L'objectiu general del Trencadís. Centre Ocupacional Municipal és, d'acord amb el decret 279/1987, el donar als usuaris, mitjançant una atenció diürna de tipus rehabilitador integral, els serveis de teràpia ocupacional necessaris, a fi que puguin assolir, dins les possibilitats de cadascú i a través d'un programa individual de rehabilitació, la seva màxima integració social.

Activitats: Activitats que impliquen l'adquisició d'hàbits d'autonomia personal i activitats d'ocupació terapèutica. Aquestes activitats estan enfocades a potenciar l'autonomia de cada persona amb discapacitat intel.lectual tant a nivell personal com social, en el convenciment que d'aquesta manera ajudem a desenvolupar una vida independent. Un treball centrat en desenvolupar aquelles capacitats que la persona posseeixi, donant-li els suports necessaris per aconseguir-las, i en la formació en aquells aspectes que hi hagi mancança.

Àmbit d'actuació: Àmbit territorial obert.

Observacions: El Trencadís es un Centre Ocupacional que depèn de l'Ajuntament de Montmeló i està gestionat per Grupdem SCCL (entitat sense ànim de lucre)

C/ PELAI, 11 - 08160 MONTMELÓ - Barcelona
Telèfon: 935444997
Fax: 938708402
Adreça electrònica: eltrencadis@grupdem.com
Darrera actualització: 16.05.2013 | 12:58