Nota Informativa: Població d'origen estranger al Vallès Oriental. 2021

Dimarts, 29 de març de 2022

La població estrangera resident al Vallès Oriental és de 39.311 persones a 1 de gener del 2021, xifra que representa el 9,5% de la població de la comarca

 

El dinamisme demogràfic del Vallès Oriental que vam veure quan analitzàvem les primeres dades del Padró d'Habitants 2021 es manté en relació a la població resident d’origen estranger, que augmenta lleugerament aquest darrer any. En concret, el nombre d’estrangers ha crescut al voltant del 0,57% a la comarca,  233 persones d'origen estranger més. Al conjunt metropolità en canvi, s'ha generalitzat un decreixement de les xifres, per damunt del -1.6%; Catalunya també ha reflectit un descens important de la població d'origen estranger.

Cal tenir en compte que  la presència d’estrangers està molt relacionada amb la grandària dels municipis, de fet pràcticament el 50% de la població d’origen estranger es concentra en municipis majors de 50.000 habitants, destacant especialment Barcelona i la resta de capitals de demarcació.

A la Nota adjunta podreu veure el detall de les dades als municipis de la comarca així com les principals carecterístiques de la població estrangera resident (edat, sexe i distribució territorial)

 

Darrera actualització: 29.03.2022 | 12:26