OTL- MOLLET (OFICINA TÈCNICA LABORAL)

Objectiu de l'entitat: Inserir laboralment a malalts mentals severs que estiguin estables clínicament i motivats per incorporar-se al mercat laboral. Per assolir aquest objectiu, es treballa en coordinació amb els centres derivants, establint un itinerari d’inserció personalitzat, a fi d’assolir la inserció a l’empresa ordinària i l’adquisició i/o la consolidació d’uns hàbits laborals que els permetin mantenir el lloc de treball.

Activitats: a) Acollida i elaboració de l’itinerari d’inserció individualitzat b) Realització de mòduls formatius i formació en noves tecnologies c) Tutories de seguiment d) Club Feina de la OTL e) Prospecció d’empreses

Àmbit d'actuació: El servei de l'OTL atén a persones de Mollet en particular i del Baix Vallès i la comarca del Vallès Oriental en general. En concret, l'OTL de Mollet, és un servei supramunicipal que atén a malalts mentals derivats per diferents entitats de la comarca del Vallès Oriental (prioritàriament els Centres de Salut Mental de Mollet del Vallès i de Granollers).

Observacions: Es treballa en xarxa amb d'altres OTL de la demarcació i també en coordinació amb les entitats derivants. Es desenvolupen reunions trimestrals on es valora l’evolució i l’itinerari acordat amb cadascun dels participants. Es treballa en una línia d’actuació comuna pel benefici de la pròpia persona que atenem conjuntament.

C/ RIERA, 7 1ER - 08100 MOLLET DEL VALLÈS - Barcelona
Telèfon: 935705160
Fax: 935703507
Adreça electrònica: resp.sace@emfo.com
Lloc web: www.emfo.com
Darrera actualització: 03.04.2013 | 12:23