Unió Empresarial Intersectorial-Cercle d’Empresaris

La Unió Empresarial Intersectorial – UEI- va ser creada l’any 1978 amb l’objectiu d’agrupar les Unions Patronals i Gremis d’àmbit sectorial, que actuaven a la comarca on té la seu social.

La Unió Empresarial Intersectorial – UEI- va ser creada l’any 1978 amb l’objectiu d’agrupar les Unions Patronals i Gremis d’àmbit sectorial, que actuaven a la comarca on té la seu social.

Avui, continua sent una agrupació de diferents entitats que tenen una finalitat comuna: representar institucionalment a l’empresari.

L’any 2001 la Unió Empresarial, fruit de la seva evolució i consolidació com a Federació, amplia el seu marc d’actuació passant a denominar-se Unió Empresarial Intersectorial-Cercle d’Empresaris, UEI-CERCLEM.

Com a ent d’àmbit superior, dóna infraestructura i mitjans per desenvolupar les activitats pròpies de cada una de les patronals i gremis sectorials integrats a la Unió. I tenint associacions i gremis d’àmbit del territori d’Espanya en uns casos i de Catalunya en altres, té en el seu si, el CERCLE D’EMPRESARIS que és l’òrgan de prestigi en la relació i trobada d’empresaris, d’opinió, debat i expresió de la veu empresarial en el seu conjunt, tenint aquest un funcionament totalment autònom i obert a tots els empresaris com a tals. (Més informació detallada a l’apartat del Cercle d’Empresaris).

El seu objectiu genèric és salvaguardar els interessos de totes les empreses que voluntàriament estiguin associades, constituint un grup únic d’acció davant les administracions públiques, els sindicats i les organitzacions polítiques i socials.

Les empreses, a la UEI-CERCLEM reben assessorament a través dels seus diferents departaments, serveis de valor afegit i formació.

La UEI-CERCLEM es cofundadora de FEPIME (Federació Empresarial de la Petita i Mitjana Empresa de Catalunya) i de AIAC (Associació Intersectorial d’Autònoms de Catalunya), està adscrita a Foment del Treball Nacional i, en conseqüència, a la patronal d’àmbit nacional CEOE (Confederació Espanyola d’Organitzacions Empresarials).

Avinguda Europa 21 - 08401 Granollers - Barcelona (Espanya)
Telèfon: 93 860 47 00
Fax: 93 860 47 03
Adreça electrònica: info@unioempresarial.com
Lloc web: www.uei.cat/
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 26.04.2013 | 11:55