Anuari d'Emprenedoria, Economia i Innovació Social 2021

Dijous, 7 d’octubre de 2021

L’Anuari d’Emprenedoria, Economia i Innovació Social és una iniciativa promoguda i coordinada pel Centre d’Estudis i de Recerca en Emprenedoria i Innovació Social (CREIS). Aquest Centre té com a objectiu principal la recerca interdisciplinària per a l’estudi del fenomen de l’emprenedoria i la innovació social, així com l'anàlisi dels factors que  el determinen  i de l’impacte que els projectes socials susciten sobre l’economia en general i sobre les persones en particular.

L'objectiu de l'Anuari és el recull de dades i informacions rellevants de l'àmbit d'estudi, amb un fort component territorial. L'Observatori-Centre d'Estudis del Vallès Oriental així com l'Observatori del Vallès Occidental han participat de forma directa en l'elaboració d'aquest Anuari, duent a terme la part d'anàlisi estadística i la radiografia de la rellevància de l'Economia Social i Solidària a les dues comarques.

L'Anuari d'Emprenedoria, Economia i Innovació Social sorgeix del treball conjunt de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), l'Ajuntament Mollet del Vallès, l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès, Consell Comarcal Vallès Occidental, Consell Comarcal Vallès Oriental i Diputació de Barcelona.

 

L’objectiu de l’estudi doncs, és la el coneixement del territori però també, fer propostes de millora en la implementació d’aquesta digitalització, orientada a reduir la bretxa i les dificultats que en aquest àmbit encara avui pateixen moltes empreses del Vallès Oriental.

Darrera actualització: 7.10.2021 | 13:47