Servei de transport escolar

 

Aquest servei del Consell Comarcal contribueix a l'Objectiu de Desenvolupament Sostenible (ODS) número 10 "Reducció de les desigualtats" . El Consell Comarcal aposta per treballar, com administració pública, en el marc de l'Agenda 2030 i els ODS.

Incidències de transport a partir de l'inici de curs

931157789

De dilluns a divendres de 7 a 20 h

 938600708

De dilluns a divendres de 9 a 14 h

 transportescolar@vallesoriental.cat

Dilluns a divendres de 9 a 14 h

 transportescolar@vallesoriental.cat

Conseller de l’Àrea: 

Fran Sánchez Castilla

Cap de l'Àrea:

Josefa Recio i Corral

Persones de contacte: 

Eugènia Llonch Bonamusa 

Berta Ximenes Bajes

 

Objecte del servei:

Garantir el dret a l’educació mitjançant la prestació del servei de transport escolar, a través de diferents rutes establertes pel Consell Comarcal.

Funcions:

  • Facilitar el transport escolar als alumnes d’educació primària, secundària i d’educació especial que es veuen obligats a canviar de municipi per assistir al centre docent.
  • Facilitar el transport escolar als alumnes d’educació primària, secundària i d’educació especial que van a centres docents del mateix municipi de residència, però allunyats de llurs domicilis.
  • Quan les necessitats del servei no justifiquen la utilització del transport escolar, es poden concedir ajuts individuals de desplaçament (vegeu aquest apartat).

Persones usuàries:

  • Els/les alumnes matriculats/des d’educació primària, secundària i d’educació especial en centres docents de la comarca.

 

Darrera actualització: 9.05.2024 | 14:34