Alumnes de l’IES Pla Marcell i el Consell de la Gent Gran del Vallès Oriental fan campanya per conscienciar sobre els maltractaments a les persones grans

Dimecres, 4 de maig de 2022
  • La campanya inclou enquestes al carrer i un vídeo reivindicatiu.

El Consell de la Gent Gran del Vallès Oriental, que coordina el Consell Comarcal, i els alumnes del cicle de grau superior d’Integració social de l’Institut Pla Marcell de Cardedeu, han iniciat aquesta setmana una campanya per conscienciar sobre els maltractaments a les persones grans.

El dia 15 de juny és el Dia mundial de la presa de consciència de l’abús i el maltractament a la vellesa. I, aquest any, el Consell de la Gent Gran del Vallès Oriental ha volgut apropar a la població jove aquesta problemàtica i, a la vegada, buscar la seva complicitat per fer la campanya d’enguany.

La sintonia entre els alumnes de l’IES Pla Marcell i els membres del Consell ha estat absoluta, i han ideat la campanya “No maltractis el reflex del teu futur”. Aquesta setmana han iniciat enquestes al carrer als municipis de Llinars del Vallès, Sant Celoni, Cardedeu i Granollers, enquestes que acompanyen amb la distribució d’un díptic informatiu.

Amb aquest material elaboraran un vídeo que s’estrenarà el dia 15 de juny, amb l’objectiu d’incidir en la sensibilització, la conscienciació i la prevenció dels maltractaments a les persones grans.

Darrera actualització: 4.05.2022 | 10:34