El Consell Comarcal vol contractar 10 joves en pràctiques durant 1 any

Dimecres, 13 de setembre de 2023 a les 09:00

El termini per presentar les candidatures acaba el 21 de setembre. S’ofereixen places en Polítiques Socials, Habitatge, Turisme, Serveis Jurídics, Recursos Humans, Medi Ambient i Territori, Productes de la Terra, Serveis Personals i Comunicació i Transparència.

El Consell Comarcal preveu contractar 10 joves amb contracte laboral en pràctiques en el marc del Programa Primera experiència professional en les administracions públiques. Aquesta actuació està impulsada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i està finançada per la Unió Europea (NextGenerationEU– Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència).

El programa incentiva la contractació en pràctiques de joves amb formació per millorar la seva ocupabilitat amb l'adquisició de les aptituds i les competències derivades de la pràctica laboral, i afavorir, d’aquesta manera, la seva incorporació al mercat laboral de forma estable i duradora en el temps.

L'objectiu és que les persones joves desocupades adquireixin, en el si dels serveis prestats a les administracions públiques, les primeres experiències en l'ocupació, així com competències i habilitats socials i professionals.

El contracte de les 10 persones és per a un període de 12 mesos i està condicionat a la resolució d’atorgament per part del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya.

S’ofereixen places en:

1 Polítiques Socials (Educador/a social)

1 Polítiques Socials (Treballador/a social)

1 Serveis Jurídics (Grau en Dret)

1 Oficina d'Habitatge (Arquitectura tècnica o Grau en arquitectura tècnica i edificació)

1 Persones i Valors (Grau en RRLL, dret o similars)

1 Medi ambient i Territori (Grau en ciències ambientals, enginyeria de l’energia, eficiència energètica, energies renovables, enginyeria elèctrica, enginyeria industrial o altra titulació equivalent)

1 Serveis Personals (CFGS Administració i finances)

1 Servei de Turisme (Grau universitari en Turisme; Publicitat, Relacions Públiques i Màrqueting; i Ciències econòmiques/empresarials o socials)

1 Xarxa Productes de la Terra (CFGS Administració i finances)

1 Comunicació externa i Transparència (Grau en Comunicació Audiovisual o equivalent)

Els requisits de participació, entre d’altres, són:

  1. Edat entre 16 i 29 anys
  2. Persones desocupades inscrites com a demandants d'ocupació en el Servei Públic d'Ocupació de Catalunya.
  3. Acreditar la possessió d’un títol universitari o de formació professional requerit per al lloc de treball al qual opten.

El termini per presentar les sol·licituds finalitza el 21 de setembre.

 

https://www.vallesoriental.cat/media/repository/Imatges_recurs/ODS/ODS.png https://www.vallesoriental.cat/media/repository/Imatges_recurs/ODS/8.jpg

Aquesta acció del Consell Comarcal contribueix a l’Objectiu de Desenvolupament Sostenible (ODS) número 8 "Treball decent i creixement econòmic". El Consell Comarcal aposta per treballar, com administració pública, en el marc de l'Agenda 2030 i els ODS.

 

RESOLUCIÓ EMT/2694/2023, de 19 de juliol

Darrera actualització: 13.09.2023 | 14:04