El març, la comarca registra 3 expedients de regulació amb una afectació a 418 persones treballadores

Dijous, 28 d'abril de 2022 a les 09:00
  • Nota d'activitat econòmica referida als EROs de febrer de 2022 de l’Observatori-Centre d’Estudis del Consell Comarcal.

Aquest mes de març s’han registrat 3 expedients de regulació a la nostra comarca, una xifra més baixa que els mesos anteriors, però amb una afectació major a nivell de persones treballadores, ja que en total aquests expedients han afectat a 418 persones, el doble respecte al mes passat. Des de principi d’any, el total d’expedients registrats és de 22, amb una afectació a 922 persones. Són dades facilitades per l’Observatori-Centre d’Estudis del Consell Comarcal.

Respecte a les comarques metropolitanes veïnes, s’observa com les dades d’aquest mes indiquen que el Vallès Oriental se situa com la quarta comarca pel que fa al nombre d’EROs, tot i que lluny de les xifres del Barcelonès (53) o el Vallès Occidental (17). Pel que fa a la xifra de persones treballadores afectades, la comarca suposa la cinquena més afectada dins del conjunt català.

De les principals dades d’EROs d’aquest mes i el primer trimestre de 2022, es desprèn que els expedients de regulació registrats es vinculen, sobretot, al sector de la indústria manufacturera, amb una incidència especial als municipis de Llinars del Vallès, La Garriga i Montornès del Vallès.

Darrera actualització: 28.04.2022 | 09:26