Dades d'EROs: expedients MARÇ 2022

Dimecres, 27 d’abril de 2022

Nota d’activitat econòmica: Estadística de regulació d'ocupació

MARÇ 2022

Aquest mes de març s’han registrat 3 expedients de regulació a la nostra comarca, una xifra més baixa que els mesos anteriors, però amb una afectació major a nivell de persones treballadores, ja que en total aquests expedients han afectat a 418 persones, el doble respecte al mes passat. Des de principi d’any  el total d’expedients registrats és de 22, amb una afectació a 922 persones.

Respecte a les comarques metropolitanes veïnes, observem com les dades d’aquest mes indiquen que el Vallès Oriental es situa com la quarta comarca pel que fa al nombre d’EROs, tot i que lluny de les xifres del Barcelonès (53) o el Vallès Occidental (17). Pel que fa a la xifra de persones treballadores afectades, la comarca suposa la cinquena més afectada dins del conjunt català.

Com dèiem, des de principi d’any, els expedients han afectat a 922 persones, amb una incidència especial als municipis de Llinars del Vallès, La Garriga i Montornès del Vallès, on els expedients de regulació registrats es vinculen, sobretot, al sector de la indústria manufacturera.

A la imatge adjunta es pot veure el resum de les principals dades d’EROs d’aquest mes de febrer i les dades acumulades durant aquest primer trimestre de 2022.

Darrera actualització: 27.04.2022 | 13:13