En marxa una nova edició del programa Connecta Jove Vor que ofereix formació, orientació i inserció laboral

Dimarts, 30 de gener de 2024

Aquest projecte comarcal permet a joves d’entre 16 i 29 anys formar-se i accedir a ofertes de treball de diferents sectors. Se’n podran beneficiar un màxim de 90 joves i el termini d’inscripció finalitza el 29 de febrer.

El Consell Comarcal participa en una nova edició del programa Connecta Jove VOR, un programa que lidera Pimec i que permetrà qualificar professionalment, orientar i ajudar a inserir laboralment un màxim de 90 joves del Vallès Oriental d’entre 16 i 29 anys.

Les persones participants rebran orientació sociolaboral individual i grupal: orientació laboral per competències, acompanyament i suport en el procés de recerca de feina; orientació i seguiment acadèmic.

De març a juny rebran formació professionalitzadora subvencionada al 100% pel SOC en diversos itineraris formatius i es programaran visites a empreses, activitats socials per treballar cohesió de grup i l’arrelament al territori, i es faran accions de prospecció a empreses, per tal de copsar possibles necessitats de cobertura de llocs de treball en les especialitats i sectors relacionats amb la formació programada, oferint possibilitats d’inserció laboral a les persones joves participants.

També es treballarà per incentivar el retorn al sistema educatiu reglat, en els casos que aquesta sigui l’opció d’itinerari triada i consensuada amb la persona participant.

Inscripció

Fins el 29 de febrer

Durada

El programa finalitza el 31 de desembre de 2024

Oferta formativa

  • Transport sanitari
  • Manteniment de bicicletes i de vehicles de mobilitat urbana
  • Fred industrial
  • Administració
  • Manteniment industrial
  • Instal·lacions fotovoltaiques

Requisits per participar-hi

  • Tenir entre 16 i 29 anys
  • Estar inscrits/es al SOC com a demandants d'ocupació no ocupat (DONO)
  • Residir al Vallès Oriental

El Consell Comarcal participa en aquest programa juntament amb Pimec, l’Ajuntament de Granollers, a través de Granollers Mercat, l’Ajuntament de les Franqueses del Vallès i els centres de formació Fundació Eurecat, Isoveri Formació, APEC, Sis Prevenció i Ciclyng No Limit.

Connecta Jove Vor s’emmarca en la convocatòria de Projectes Singulars, promoguda i impulsada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya amb fons rebuts del Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE).

Contacte Consell Comarcal:

Elisabet Casademunt

 casademuntbe@vallesoriental.cat

 674794655

Contacte segons la formació:

 

 

Gráfico, Gráfico de proyección solar

Descripción generada automáticamente Un dibujo de una cara feliz

Descripción generada automáticamente con confianza baja Un dibujo de una cara feliz

Descripción generada automáticamente con confianza baja Un dibujo de una persona

Descripción generada automáticamente con confianza media 

Aquesta acció del Consell Comarcal contribueix als Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) número 4 "Educació de qualitat", 8 "Treball digne i creixement econòmic" i 10 "Reducció de les desigualtats". El Consell Comarcal aposta per treballar, com administració pública, en el marc de l'Agenda 2030 i els ODS.

Darrera actualització: 30.01.2024 | 14:49