Ja es pot fer comanda online de planter de tomaqueres de varietats locals

Dilluns, 11 de març de 2024

El termini acaba el 4 d'abril i es podrà recollir a la Fira Lliga’t a la Terra que se celebrarà el 20 d’abril a Santa Eulàlia de Ronçana

S'apropa la XIV edició de la Fira Lliga’t a la Terra, que se celebrarà el dissabte 20 d’abril al Centre Cívic La Fàbrica, a Santa Eulàlia de Ronçana. L’Associació Llavors Orientals ja està rebent les primeres comandes de planter de tomàquets de varietats locals.

Fins al 4 d'abril està oberta la comanda online de planters de tomaqueres de varietats locals, al web de l'Associació Llavors Orientals.

Es disposa de planters en els següents formats que podreu reservar a través del formulari per a la comanda:

Lot de 6 plantes (de la mateixa varietat): preu 2 euros.

Lot de 96 plantes (de la mateixa varietat): preu 25 euros

El planter es podrà recollir al Centre Cívic La Fàbrica de Sta. Eulàlia de Ronçana durant el mateix dia de la Fira, dissabte 20 d’abril.

Els productors de la Xarxa Productes de la Terra que treballen els camps d’horta i amb  varietats locals recuperades de tomàquets van fer les seves comandes durant el mes de febrer i podran passar a recollir el planter aproximadament l’última setmana d’abril  a Can Puigdueta.

La Fira Lliga't a la Terra està organitzada conjuntament entre l'Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana, el Consell Comarcal i l'associació Llavors Orientals.

   

Aquest servei del Consell Comarcal contribueix als Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) número 2 "Fam zero", 12 "Consum i producció responsables" i 15 "Vida terrestre". El Consell Comarcal aposta per treballar, com administració pública, en el marc de l'Agenda 2030 i els ODS.

Darrera actualització: 11.03.2024 | 12:50