La primera trobada sectorial de regidories de Cultura, patrimoni i festes del Vallès Oriental reuneix una trentena d’electes

Dimecres, 7 de febrer de 2024

Una trentena de regidors de Cultura, patrimoni i festes del Vallès Oriental van assistir ahir la vespre a la primera trobada sectorial de Cultura de la legislatura, celebrada a la Tèxtil Rase de Cardedeu.

La reunió estava organitzada per l’Àrea de Cultura i Llengua del Consell Comarcal, que encapçala el conseller Xavier Orozco, i va comptar també amb la presència del president del Consell Comarcal, Emilio Cordero, i l’alcalde de Cardedeu, Josep Quesada.

Durant la trobada es va informar dels diferents ajuts als municipis que ofereix el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Andreu Felip, director dels Serveis Territorials de Cultura de la Generalitat de Catalunya, i Isabel Colomer, directora de l’Oficina de suport a la iniciativa cultural (OSIC), van explicar el funcionament de l’OSIC, que té per objectiu facilitar la sol·licitud d’ajudes en cultura, millorar el servei mitjançant la simplificació i normalització documental, i optimitzar recursos i procediments.

Els representants del Govern van explicar com, a manera de finestra única, i amb una clara aposta pels mitjans electrònics, permet accedir a la informació i els tràmits de les subvencions del Departament de Cultura de manera fàcil i clara.

Al llarg de la reunió també es van donar a conèixer diferents projectes culturals i de festes que desenvolupen els municipis del Vallès Oriental i es van compartir inquietuds dels ajuntaments en l’àmbit cultural.

https://www.vallesoriental.cat/media/repository/Imatges_recurs/ODS/ODS.png Un dibujo de una cara feliz

Descripción generada automáticamente con confianza baja Imagen que contiene Tabla

Descripción generada automáticamente Texto

Descripción generada automáticamente con confianza media

Aquesta acció del Consell Comarcal contribueix als Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) número 4 “Educació de qualitat”, número 11 "Ciutats i comunitats sostenibles" i 16 “Pau, justícia i institucions sòlides”. El Consell Comarcal aposta per treballar, com administració pública, en el marc de l'Agenda 2030 i els ODS.

Darrera actualització: 12.02.2024 | 10:44