Marc Fuentes, guanyador del premi TalentJoveVO

Dilluns, 25 d’octubre de 2021
  • Marc va recollir el premi en la gala Vallesà de l’any aquest divendres al vespre.

Marc Fuentes, veí de Montornès del Vallès i candidat de Vilanova del Vallès, ha estat el guanyador de la segona edició del Premi TalentJoveVO, que atorga el Consell Comarcal en col·laboració amb Premsa d’Osona SA, emmarcat en el premi “Vallesà de l'Any”.

El guanyador es va conèixer en el transcurs de la gala al premi Vallesà de l’any, que es va celebrar divendres al vespre a l’Ateneu de l’Aliança de Lliçà d’Amunt. El premi s’atorga conjuntament amb el premi vallesà de l’any, que atorga El 9 Nou, i el premi talent territorial, que atorga Pimec.

Marc Fuentes va néixer el 1999 i és veí de Montornès del Vallès, però la seva candidatura la va presentar l’Ajuntament de Vilanova del Vallès, on juga al futbol. Es tracta d’un jove amb capacitats diferents. El Marc té una paràlisi cerebral física i una gran passió pel futbol. Va estudiar en el CAR de Sant Cugat el curs d’entrenador de futbol, i actualment té el títol nacional d’entrenador, i el títol d’entrenador de porters. Va crear el primer equip de nois i noies amb paràlisi cerebral al Vallès Oriental, on a partir de la seva passió vol demostrar que tothom és capaç de poder realitzar el seu somni.

Marc, en recollir el premi, va agrair al CF Vilanova del Vallès, “que m’ha donat les eines necessàries per créixer com a entrenador i per crear conjuntament l’equip amb jugadors i jugadores amb paràlisi cerebral i on treballem per millorar la qualitat de vida a través del futbol”.

El premi Talent Jove vol posar en valor els i les joves vallesans menors de 25 anys que destaquen en qualsevol tipus de sector o d’activitat a la comarca o al món, sense cap tipus de restricció en quant a l’àmbit (esportiu, musical, emprenedoria, ensenyament, voluntariat, activisme ...).

Els finalistes, juntament amb el Marc, van ser Patrícia Domínguez, veïna de Canovelles, i Joel Hernández i Sebastian Bodintong, veïns de Sant Celoni.

En total hi van haver 12 candidats i candidates proposats pels ajuntaments de Canovelles, Granollers, Lliçà d’Amunt, Parets del Vallès, Sant Celoni, Santa Maria de Martorelles, Vallromanes i Vilanova del Vallès.

La primera edició del premi TalentJoveVo la va guanyar Anna Martínez, de Sant Fost de Campsentelles.

 

Darrera actualització: 23.05.2022 | 10:58