Premi Talent JoveVO

El premi TalentJOVEVO vol posar en valor els/les joves vallesans/nes menors de 25 anys que destaquin en qualsevol tipus de sector o d’activitat a la comarca o al món, per tal de fer visible una franja d'edat que sovint passa desapercebuda i alhora incentivar i motivar els joves amb un reconeixement merescut, tot i la seva joventut.

Es fa en col·laboració amb Premsa d’Osona SA, i està emmarcat en el premi “Vallesà de l'Any”  que inclou dos premis, el premi TalentJoveVO i el Premi “Lideratge Territorial”, impulsat per Pimec.

 “TALENT JOVEVO” està adreçat a joves de menys de 25 anys, nascuts o residents a la comarca del Vallès Oriental, sense cap tipus de restricció en quant a l’àmbit (esportiu, musical, emprenedoria, ensenyament, voluntariat, activisme ...).

El premi consisteix en una figura representativa i el reconeixement en l’acte públic que de manera anual organitza Premsa d’Osona SA en el marc del premi Vallesà de l’Any.

L’elecció i el recull de candidatures es fa de la mà dels ajuntaments de la comarca que proposen un candidat/a o màxim 2 del municipi.