Obert el termini per presentar sol·licitud per al transport escolar

Dimarts, 1 de juny de 2021 a les 15:00
  • Es facilita la tramitació online.

Avui s'ha obert el termini per presentar la sol·licitud per al servei de transport escolar obligatori i no obligatori.

Els terminis que s'han de tenir presents són:

  • Fins al 18 de juny de 2021: alumnat d’educació infantil, educació primària i primer curs d’ESO (renovació o alta nova).
  • Fins al  2 de juliol de 2021 alumnat de segon, tercer i quart d'ESO (renovació o alta nova).
  • Fins al 15 de setembre de 2021: alumnat de Batxillerat  (sempre que hagi places vacants en els vehicles contractats i no hagi coincidència horària amb altres mitjans de transport públic amb itinerari coincidents. L’assignació de places a alumnes d’ensenyaments postobligatoris no es farà efectiva fins el moment en que s’hagin estabilitzat les rutes ja iniciat el curs escolar.).

A l'espai WEB del Servei de transport es facilita tota la informació -rutes, preus públics, procediment per accedir al servei, criteris per accedir-hi, reglament i es poden efectuar els tràmits online.  Per fer-ho, també es facilita una la Guia per presentar sol•licituds telemàticament.

Sistema BatOnRoute

El sistema de comunicació amb les famílies establert pel Consell Comarcal, a través de la plataforma BatOnRoute (Traceus), ja està prou consolidat i ha passat de tenir 490 usuaris a 885, la qual cosa representa un increment del 55% respecte el curs 2019/20.

El Consell Comarcal treballa per aconseguir que la totalitat de les famílies disposin d’aquest aplicatiu que permet conèixer en temps real l’estat de les rutes i disposar d’informació personalitzada i actualitzada per mitjà del sistema de missatgeria adreçat als usuaris del servei o els seus familiars.

Darrera actualització: 08.09.2021 | 15:13