Se celebra el segon taller a l’Institut Pla Marcell del projecte “No maltractis el reflex del teu futur"

Dijous, 26 d'octubre de 2023 a les 14:00

El Consell Comarcal i el Consell de la gent gran del Vallès Oriental treballen amb alumnes de l’Institut Pla Marcell de Cardedeu accions per sensibilitzar i prevenir sobre els maltractaments a les persones grans.

Ahir es va celebrar el segon taller a l’Institut Pla Marcell de Cardedeu del projecte “No maltractis el reflex del teu futur”. 

La tècnica de gent gran del Consell Comarcal i membres del Consell de la Gent gran del Vallès Oriental van impartir el segon taller a l'alumnat de 2on d’ integració social de l'Institut Pla Marcell de Cardedeu.

L'objectiu és formar i preparar aquest grup en l'àmbit dels maltractaments a les persones grans per promoure noves accions de sensibilització i prevenció.

Com a novetat, aquest curs es treballarà conjuntament amb altres instituts de secundaria de la comarca per fer visibles els maltractaments vers les persones grans i promoure valors com el respecte i l'empatia entre la població més jove.

El projecte "No maltractis el reflex del teu futur" va néixer l'any 2021 per iniciativa del Consell de la gent gran del Vallès Oriental i l’Institut Pla Marcell de Cardedeu. Es tracta d'un projecte novedós per prevenir, detectar i  aturar els maltractaments que pateixen algunes persones grans.

Gráfico, Gráfico de proyección solar

Descripción generada automáticamente Un dibujo de una cara felizDescripción generada automáticamente con confianza baja  

Aquesta acció del Consell Comarcal contribueix als Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) número 3 "Salut i benestar", 11 "Reducció de les Desigualtats"  i 16 "Pau, justícia i Institucions sòlides". El Consell Comarcal aposta per treballar, com administració pública, en el marc de l'Agenda 2030 i els ODS.

 

Darrera actualització: 27.10.2023 | 12:09