Una trentena de professionals de joventut es reuneixen per tractar sobre accions conjuntes a la comarca

Divendres, 10 de maig de 2024

El passat dimecres es va celebrar el plenari tècnic de joventut de la comarca, una trobada coordinada des del Servei Comarcal de Joventut del Consell Comarcal i a la qual hi van assistir una trentena de professionals de joventut.

El plenari va comptar amb la presència de professionals de l’Agència Catalana de la Joventut i de la Xarxa Nacional d’Emancipació Juvenil.

Entre les accions que s’hi estan treballant destaca l’elaboració de la guia de participació juvenil, que comptarà amb la participació de diferents referents dels municipis, i joves del territori.

Durant la trobada també es va tractar sobre actuacions incloses en el desplegament de les polítiques dissenyades en el Pla Comarcal de Joventut, en concret l’eix de suport a les professionals de joventut que, a través de grups de treball, càpsules formatives i acompanyament a projectes, treballaran necessitats, capacitacions i motivacions de les professionals de la comarca.

La trobada va servir per presentar una nova eina de comunicació interna entre les professionals de joventut, consistent en una comunitat digital on les professionals estaran en contacte segons el seu perfil professional, o segons el seu territori de treball.

Des del Servei Comarcal de Joventut també es va informar d’altres projectes que s’estan desenvolupant com són el premi Talent Jove, o el desplegament de l’Oficina Jove comarcal.

https://www.vallesoriental.cat/media/repository/Imatges_recurs/ODS/ODS.png Un dibujo de una cara feliz

Descripción generada automáticamente con confianza baja Un dibujo de una cara feliz

Descripción generada automáticamente con confianza baja Imagen que contiene dibujo

Descripción generada automáticamente

Aquesta acció del Consell Comarcal contribueix als Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) número 3 “Salut i Benestar”, número 4 “Educació de qualitat” i número 5 “Igualtat de gènere”. El Consell Comarcal aposta per treballar, com administració pública, en el marc de l'Agenda 2030 i els ODS.

 

 

Darrera actualització: 13.05.2024 | 11:18