Vallès Queer!, primera trobada de joves LGBTIQ+ del Vallès Oriental

Divendres, 27 d’octubre de 2023

El Consell Comarcal i la Vorera col·lectiu LGBTIQ+ del Baix Montseny organitzen la primera jornada i trobada de joves LGBTIQ+ del Vallès Oriental, que se celebrarà l’11 de novembre a la Fàbrica Tèxtil Rase, de Cardedeu, amb tallers, actuacions i intercanvi d’experiències, des de les 11 h fins a la 1 de la matinada.

El dissabte 11 de novembre, la Fàbrica Tèxtil Rase de Cardedeu acollirà la primera jornada i trobada de joves LGBTIQ+ del Vallès Oriental “Vallès Queer!”. Cal inscripció prèvia per assistir-hi.

L’organitza l’Àrea de Joventut i el Servei d’Atenció Integral del Consell Comarcal i La Vorera –col·lectiu LGBTIQA+ del Baix Montseny-, i compta amb el suport de l’Ajuntament de Cardedeu, el SAI de Pineda de Mar i la Diputació de Barcelona, així com de col·lectius i entitats com La Paki de Cardedeu i Parlem Queer.

L’objectiu de la jornada és esdevenir un espai d’intercanvi d’experiències entre els i les diferents joves del Vallès Oriental de l’àmbit LGBTIQ+, i ser un punt de trobada entre joves organitzades i d’altres que no ho estan.

La jornada comptarà amb diferents actes on es podran escoltar algunes de les experiències de la realitat rural d’una persona jove LGBTIQ+, així com la realitat pròpia de la comarca en aquest àmbit.

També es realitzaran diversos tallers sobre diversitat sexual i de gènere, drag queer i actuacions musicals i teatrals.

Es convida la joventut de la comarca –indiferentment de la seva orientació sexual i identitat de gènere- a assistir a la Jornada i participar-hi.

Programa:

11h Benvinguda institucional i Taula rodona sobre món rural i dissidències

13h Taller de diversitat sexual i de gènre, amb el SAI de Pineda de Mar

14:30h Dinar a càrrec de Totes Legals

17h. Taller Drag Queer

20h. Sopar amb Totes Legals

21h. Actuacions teatrals i musicals

Per assistir a la jornada cal reservar la plaça al següent formulari d’inscripció: https://forms.gle/y2YSoJufdKe2LcCZ6  El termini finalitza el 3 de novembre.

 

Gráfico, Gráfico de proyección solar

Descripción generada automáticamente  Un dibujo de una persona

Descripción generada automáticamente con confianza media

Aquest servei del Consell Comarcal contribueix als Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) número 5 "Igualtat de gènere" i número 10 "Reducció de les desigualtats" . El Consell Comarcal aposta per treballar, com administració pública, en el marc de l'Agenda 2030 i els ODS.

Darrera actualització: 1.03.2024 | 10:21