Els punts i oficines d’habitatge de la comarca reflexionen conjuntament sobre els objectius ODS

Divendres, 20 d’octubre de 2023

Una vintena de professionals i electes participen al quart Cafè-Habitatge organitzat pel Consell Comarcal.

Ahir es va celebrar el quart Cafè-Habitatge, una trobada organitzada pel Consell Comarcal d’oficines locals i punts d’habitatge de la comarca per compartir temes comuns, problemes i possibles solucions.

En total, una vintena de persones, tècnics/ques i electes, es van trobar a l'Espai G2M de Montmeló entre representants de l’Oficina comarcal, les oficines locals de Granollers, Mollet del Vallès i Parets del Vallès, i els punts  d’habitatge –ajuntaments on el Consell Comarcal té establert convenis de col·laboració- de Montornès del Vallès, la Llagosta, Montmeló i les Franqueses del Vallès.

Durant la trobada, van debatre sobre la vinculació de l’Agenda 2030 amb l’habitatge i les seves potencialitats. A més, van posar en comú les dificultats de nodrir les Borses de lloguer existents amb habitatges assequibles, ja que hi ha molt desconeixement per part de les persones propietàries sobre l'existència d’aquest recurs.

La trobada va estar presidida per la consellera d'Habitatge del Consell Comarcal, Maria Jesús Prieto, acompanyada del gerent Carles Fernández.

Darrera actualització: 1.03.2024 | 10:22