Sessió informativa sobre ajuts europeus per a la rehabilitació d’edificis i habitatges dirigida a ciutadania i professionals del sector

Dimecres, 8 de febrer de 2023

L’Oficina Comarcal d’Habitatge organitza la taula informativa coincidint amb la inauguració de l’exposició reHabilitem a Parets del Vallès, coorganitzada amb la Diputació de Barcelona.

Coincidint amb la inauguració de l’exposició reHabilitem a Parets del Vallès, coorganitzada amb la Diputació de Barcelona, l’Oficina Comarcal d’Habitatge organitza una taula informativa dirigida a la ciutadania i als professionals del sector: Els ajuts europeus per a la rehabilitació d’edificis i habitatges. Se celebrarà el proper dilluns, 13 de febrer, a les 18.15 h a Can Rajoler, a Parets del Vallès.

L’exposició reHabilitem té com a objectiu sensibilitzar la ciutadania dels beneficis que comporta la rehabilitació d’edificis, tant a nivell particular com a nivell col·lectiu. ReHabilitem vol donar a conèixer els avantatges de tenir uns habitatges rehabilitats, accessibles i adaptats a les necessitats actuals de confort i estalvi energètic.

Aquesta exposició sensorial i interactiva mostra la importància de la rehabilitació dels edificis, mitjançant dos panells amb informació d’utilitat tant per als ciutadans, com per als professionals del sector i altres agents que participen en el procés rehabilitador, i es dona resposta a preguntes com: què és i per què cal rehabilitar, com s’ha de fer o quins ajuts hi ha per fer-ho, posant especial èmfasi en l'oportunitat que representen els fons Next Generation.

Com a complement a aquesta exposició s’ha programat una taula informativa adreçada a la ciutadania i professionals del sector, sobre els fons europeus Next Generation EU destinats a la rehabilitació energètica d’edificis i habitatges.

Programa:

18:15h: Benvinguda: Francesc Juzgado, alcalde de Parets del Vallès i conseller d’Habitatge del Consell Comarcal.

18:25h: Taula informativa sobre la gestió dels fons europeus per a la rehabilitació d’edificis i habitatges:

Exposició dels diferents ajuts Next Generation, a càrrec de l’Oficina Comarcal d’Habitatge del Vallès Oriental:

  • Laura Fusté, responsable de l’Oficina Comarcal d’Habitatge
  • Albert Pla, tècnic d’habitatge
  • Sergio Zamorano, tècnic d’habitatge

Aspectes pràctics de la tramitació dels ajuts Next Generation:

  • Eva Bonet, coordinadora de l’Oficina Tècnica de Rehabilitació de Catalunya del Col·legi de l'Arquitectura Tècnica de Barcelona
  • Víctor Forns, coordinador de l’Oficina Tècnica de Rehabilitació de Catalunya del Col·legi d’Administradors de Finques de Barcelona-Lleida

Modera: Marta Pradal, Tècnica de l’Oficina d’Habitatge de la Diputació de Barcelona

19:10h: Precs i preguntes i finalització de la taula

Les persones interessades es poden inscriure en el següent ENLLAÇ

Darrera actualització: 8.02.2023 | 10:34