El mes de maig registra 7 expedients de regulació al Vallès Oriental, que han afectat 394 persones

Dimecres, 16 de juny de 2021 a les 08:00
  • Nota d'activitat econòmica referida als EROs de maig de 2021 de l’Observatori-Centre d’Estudis del Consell Comarcal.

Les dades relatives als expedients del mes de maig indiquen que a la comarca aquest darrer mes s’han registrat 7 expedients, que han afectat a 394 persones. Això vol dir que respecte el mes passat, els EROs i la seva afectació a nivell de persones treballadores s’ha reduït pràcticament a la meitat.  

La mesura més emprada ha estat la suspensió de contractes i l’extinció de contractes. Pel que fa a les dades acumulades d’aquests primers mesos de l’any 2021, en total s’han registrat 207 expedients, amb una afectació a 2.792 persones.

Són dades actualitzades relatives als EROs registrats durant el maig al Vallès Oriental, elaborat per l’Observatori-Centre d’Estudis del Consell Comarcal amb dades de l’Observatori de Treball i Model Productiu.

En aquest ENLLAÇ es pot veure el resum de les principals dades d’EROs d’aquest mes de maig i l’afectació sobre  les principals activitats econòmiques: l’Hosteleria, el Comerç a l’engròs i al detall, la Indústria manufacturera i les Activitats artístiques i d’entreteniment.

En aquest ENLLAÇ es pot accedir al resum de les principals dades d’EROs d’aquest mes d’abril i  l’afectació per municipis.

Darrera actualització: 08.09.2021 | 15:09