S’instal·len les primeres plaques de la nova senyalització dels eixos fluvials del Vallès Oriental

Dimecres, 21 de setembre de 2022
  • Ciutadania i turistes gaudiran d’uns senders connectats i amb millors indicacions.

El Servei de Turisme del Consell Comarcal, amb la col·laboració de l’Oficina Tècnica de Turisme de la Diputació de Barcelona i el consens dels ajuntaments implicats del territori, està treballant en l’harmonització de la senyalització dels eixos principals de la comarca.

La nova senyalització posa en xarxa els eixos fluvials del Vallès Oriental per assegurar la interconnexió dels espais i municipis.

Aquest darrer trimestre de l’any s’instal·len les primeres plaques fruit d’aquest projecte, començant pels eixos del riu Congost i el riu Mogent.

L’execució del projecte suposa la substitució d’alguns senyals ja existents que es trobaven malmesos o desactualitzats i la incorporació de noves senyalitzacions que atenen les necessitats de connexió actuals.

Gràcies a aquesta senyalització, tant els ciutadans i ciutadanes com els turistes que visiten la nostra comarca gaudiran d’uns senders connectats i amb millors indicacions per gaudir dels recursos turístics del Vallès Oriental.

Aquesta acció contribueix a la millora de la mobilitat sostenible del territori i, per tant, aposta per un turisme saludable i per la mobilitat de baixes emissions.

El projecte es desenvolupa per mitjà dels recursos de cooperació local del Catàleg de Serveis de la Diputació de Barcelona a petició del Consell Comarcal.

 

 

 

Darrera actualització: 21.09.2022 | 17:50